Foto: Martin Bubandt

De fik deres bryllup sponsoreret: Pengene fra festen gik til en god sag

Bryllupsfest i designertøj og trerettersmenu fra michelinkokke på et gods. Det lyder som noget, der kun er for de allerrigeste – og så et par fra Nørrebro, der fik en god idé og lod sig sponsorere.

FOR ABONNENTER

Hun smiler indadvendt og tager et skridt frem mod lyset. En hvid- og designerklædt brud. Instrueret af en professionel bryllupsfotograf. Vinduet i stueetagen på Trudsholm Gods har gardiner i gulvlængde, og lyset falder blidt på brudens ansigt og den lange hvide kjole. Fotografen har lagt en stor og flot arrangeret brudebuket med blå kornblomster og sart-lilla roser dekorativt til rette på gulvet bag hende. Kjolen har havfruesnit og en fin blonde, der går op om halsen. Den er lavet særligt til hende af den anerkendte kjoledesigner Rikke Gudnitz. Scenariet er smukt som et maleri af Rembrandt.

Fra hjørnet i værelset betragter gommen hende med lysende øjne. Han har deres baby-datter på armen. Babysitteren henter hende om lidt og tager hende med hjem til Nørrebro. Imens er køkkenchef Morten Krogholm fra Kokkeriet netop ankommet i køkkenet, hvor han skal forberede middag til 84 bryllupsgæster. Der er stille, levende jazzguitar udenfor i haven, og gæsterne spiller kongespil under et stort kastanjetræ.

Det var ikke lige det her bryllup, Ann-Kristin Løye Hejl og Rasmus Iver Agesen havde forestillet sig. Et overdådigt bryllup med mad fra en michelinstjernerestaurant, designertøj – og så på et gods.

De begyndte egentlig med ville at låne en kjole af en af Ann-Kristins veninder og ledte efter en kolonihave at holde festen i. Men så fik de en idé.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce