0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

    Alt om De fyrede

Rune Pedersen
Foto: Rune Pedersen

Det er absurd let at lave koldskål selv, og den smager fantastisk, men dovenskaben har det med at sejre.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Annette Nyvang: Der var koldskål på bordet på 7 minutter og rosende superlativer omkring bordet - just do it

Nogle ting er så nemme at lave i et køkken, at det er mærkeligt, vi ikke tager os lidt sammen.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Den anden dag lavede jeg koldskål til familien. Det er så nemt, at det er til at tude over. Jeg piskede 4 æggeblommer med 4 spsk. sukker til en luftig hvidlig creme, og så vendte jeg forsigtigt 1 liter kærnemælk ned i æggemassen. Voila, der var koldskål på bordet på 7 minutter – og rosende superlativer omkring bordet.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden