Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

    Se om du er ligesom de andre

Thomas Borberg (arkiv)
Foto: Thomas Borberg (arkiv)

Laks med pasta og stuvet spinat er en favorit hjemme hos min familie, men vi har lidt glemt, hvor den skiveskårne fisk kommer fra. Nu er der forandring på vej, og jeg vil forsøge at få noget andet fisk med hjem end burlaks, dyrket på bekostning af det norske vandmiljø og med masser af medicin i bagagen.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Mette Guldagger: Fri mig for havets lørdagskylling

Fra at være en ret besværlig pligt er det at spise fisk blevet en luksus, som selv min teenager sætter pris på.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Engang i 80’erne var den ultimative luksus at smide en lørdagskylling i ovnen i weekenden, måske med lidt paprika på toppen, og så nyde den lette aftensmad. Tænk bare: en kylling, uden en lille pose med hjerte, lever og hals i maven (ja, sådan var det dengang, unger!), allerede lagt i serveringsklare stykker i en aluminiumsbakke og fjernet næsten så langt fra sin oprindelige tilstand, som den kunne komme.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden