Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

Den autodidakte kok Mette Helbæk giver eksempler på, hvordan man kan lave mad på bål.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Opskrifter fra Stedsans in the Wood: Et godt bål kræver nærvær

Mette Helbæks restaurant har hverken indlagt vand eller el, og råvarerne bliver kørt ind på trillebør. Maden bliver lavet over ild, og her får du opskrifter til bålmad og tips til at lave et godt bål.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er ofte de største udfordringer, man lærer mest af. At åbne en restaurant helt ’off the grid’ ligger i denne kategori – udfordringer, vi har lært rigtig meget af.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden