Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Vi styrer børn for meget, og de har ikke nok frirum. Børn skal have lov at have et rum for sig selv - og det rum kan passende være en hule, mener Mariella Harpelunde jensen. Hun er direktør i den socialøkonomiske virksomhed Dansk Hulebyg, som vil åbne et Hulebygger-laboratorium.

Når børn bygger huler, lærer de på nye måder

Den socialøkonomiske virksomhed Dansk Hulebyg vil have børn til at bygge huler. Men det er ikke kun skæg og ballade, for fag som matematik giver bare bedre mening, når man bruger det til at bygge en hule med, end når man ser det stå på en tavle i et klasselokale.

FOR ABONNENTER

Cyklen er sort og har små tykke hjul. Skærmene er skinnende sølvfarvede, sadlen er hvid og omtrent dobbelt så lang som en almindelig saddel. Et par fødder er solidt plantet på cyklens pedaler. De er klædt i sorte sneakers. Med sorte snørebånd og hvide såler under. Og de okser derudad. Rundt og rundt. Hurtigere og hurtigere. Men fremad går det ikke. Tværtimod.

Det går opad.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden