Mads Nielsen er her i færd med med at suge de specielle myrer op, som tilføjer en smag af citrus til ginnen.

Mads Nielsen er her i færd med med at suge de specielle myrer op, som tilføjer en smag af citrus til ginnen.

Forbrug og liv

Ginnen skulle have været en rom

I et nedlagt bageri på Samsø har tre af øens mange iværksættere skabt Sams Island Distillery, som fremstiller en særlig gin på lokale orangemyrer og enebær.

Forbrug og liv
FOR ABONNENTER

Den hjemmebyggede bar stod klar klokken 10 17. juni i år. Rammen var Samsø Råvarefestival, og bag disken stod Mads Nielsen og Jesper Machholm med 101 håndnummererede flasker gin, destilleret på øens egne orangemyrer og både umodne og modne enebær.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce