0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

    Alt om De fyrede

Madlejr for børn: »Det er en dejlig følelse at spise noget, man selv har fileteret«

På en såkaldt madlejr på Helnæs skal 6.- og 7.-klasser tilberede deres egne måltider. For når de selv har hænderne i bolledejen, bliver de bedre til at skille sundt fra usundt, siger professor i madkundskab.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Andreas Haubjerg
Foto: Andreas Haubjerg
Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Jeg gider ikke skære i en fisk«.

En sorthåret dreng råber op, så det kan høres i hele det store undervisningskøkken. Han står sammen med sine klassekammerater i en stor halvcirkel og kigger på en fladfisk. Den ligger på et hvidt spækbræt på bordet i midten og stirrer op på dem med sine blanke udstående øjne. Alle er de iklædt et sort forklæde med deres navne på og med ordet ’Madlejr’ skrevet med blåt neden under.

Køkkenbordet er dækket af gamle aviser. Fisken har gjort sit for at gøre opmærksom på sig selv; lugten er ikke til at tage fejl af.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce