0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Forstoppelsesalarm: Her er 10 råd til at undgå mad- og pengespild i påsken

I påskeugen bruger vi 24 procent mere på mad end ellers. For 279 millioner kroner ender i skraldespanden.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Husk det nu: Ingen kan spise så meget, som vi tror. Lad være med at lave pålæg til 10 stykker brød, hvis folk højst spiser 5. Foto: Claus Gottfredsen

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Påskens mange fridage giver anledning til at samle familie og venner rundt omkring et veldækket bord. Men det giver også et enormt madspild.

En beregning fra Landbrug & Fødevarer viser, at vi køber ind for 24 procent mere i påskeugen end i en gennemsnitlig uge, og at påskeugens madspild koster danske husholdninger - og hold nu fast - 279 millioner kroner.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu