0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Hans Christian Jacobsen
Foto: Hans Christian Jacobsen

Mette Fusager Jørgensen fotograferer sin ægtemand Jonas Fusager efter en løbetur. Han vil godt have nogle friske billeder til sin profil på Instagram.

En løberkones bekendelser: »Jeg er gift med en løbetosse og er ikke altid helt tilfreds med tingene ;-)«

Mette Fusager Jørgensens mand løber hver dag. Nogle gange fylder træning, mugne sko og surt tøj alt for meget i en tætpakket hverdag med to fuldtidsjobs og to børn. Men hun er også stolt af sin mand. Selv ville hun dog få dårlig samvittighed, hvis hun var væk fra familien så ofte.

FOR ABONNENTER

»Mette, Mette?«. Han har kun sagt hendes navn, men Mette Fusager Jørgensen ved med det samme, hvad hendes ægtemand er ude på. Hun kan høre det på den måde, han kalder. Hans stemme er indsmigrende, grænsende til det kælne. Jonas Fusager er netop kommet svedende og dampende hjem fra en løbetur på stadion på vejen hjem fra arbejde. Her har han løbet nogle stenhårde intervaller med gutterne fra løbeklubben. Åndedrættet er stadig anstrengt, mens han kalder på hende.

Det er en helt almindelig hverdag, og Mette Fusager Jørgensen har allerede været hjemme fra arbejde en time eller to sammen med parrets to børn på 5 og 9 år. Egentlig er hendes hoved fyldt med tanker om at få lavet aftensmad, inden det bliver alt for sent. Og mon hendes datter har lektier for?

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden