Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Indiske grønne deller er en af vejene til at din kost bliver mere venlig overfor klimaet.
Foto: Kirsten Skaarup

Indiske grønne deller er en af vejene til at din kost bliver mere venlig overfor klimaet.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dilemmaer på spisebordet: Her kan dine vaner gøre en klimaforskel

Hvis du som forbruger vil gå efter de madvarer, der afføder mindst udledning af CO2, står dilemmaerne i kø. Men enkle greb kan få dig rigtig langt.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Mange forbrugere vil de seneste år have mødt udsagnet, at oksekød er en langt større belastning for klimaet end svinekød, som så til gengæld er mere belastende end kylling.

Opret en profil, og få fri adgang til Politiken under valgkampen

Alle skal have mulighed for at træffe et oplyst valg, så derfor giver vi fri adgang til alle under hele valgkampen.

Opret profil

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden