Indiske grønne deller er en af vejene til at din kost bliver mere venlig overfor klimaet.
Foto: Kirsten Skaarup

Indiske grønne deller er en af vejene til at din kost bliver mere venlig overfor klimaet.

Forbrug og liv

Dilemmaer på spisebordet: Her kan dine vaner gøre en klimaforskel

Hvis du som forbruger vil gå efter de madvarer, der afføder mindst udledning af CO2, står dilemmaerne i kø. Men enkle greb kan få dig rigtig langt.

Forbrug og liv
FOR ABONNENTER

Mange forbrugere vil de seneste år have mødt udsagnet, at oksekød er en langt større belastning for klimaet end svinekød, som så til gengæld er mere belastende end kylling.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce