0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

I burgerbaren, på restauranten og i kiosken: Danskerne dropper kødet i stigende grad

Mens klimaeksperter foreslår mærkning af især det miljøbelastende kød, tager stadig flere forbrugere sagen i egen hånd.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Flertallet af kunderne foretrækker stadig en oksebøf i burgeren hos Halifax, men det seneste år er antallet af vegetariske burgere tredoblet.