0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Han har brugt 40 tons mel, 4 år og 1.500 eksperimenter for at finde ud af, hvordan man bager det bedst mulige brød

'Modernist Bread' er med sine 20 kilo og 2..642 sider verdens mest omfattende kogebog om at brødbagning.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Therese Jægtvik
Foto: Therese Jægtvik
Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

F rancisco Migoya har skrevet 2.642 sider om at bage brød.

Nej, det er ikke en slåfejl. Ikke 242 sider. Ikke 264 sider. To tusinde seks hundrede toogfyrre sider. Fem tykke bind, der i alt vejer 20 kilo, hvoraf 2 kilo er blæk. Den indeholder 5.689 billeder, over 1.200 opskrifter og koster mindst 3.000 kroner.

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu