Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Louise Herrche Serup
Foto: Louise Herrche Serup

Jørn Backmann Thyssen deltager i de nordiske mesterskaber i yoga, der afholdes lørdag. Til konkurrencen skal man optræde i badebukser, så dommerne kan se så meget af kroppen som muligt.

6 stillinger på 3 minutter: Nu skal yoga være en konkurrencesport

Dansk Yoga Forbund arbejder på at gøre yoga-sport til en del af breddeidrætten herhjemme. Men kan man overhovedet konkurrere i noget, der i sit væsen går ud på at finde ro og selvaccept?

FOR ABONNENTER

Der er helt stille i de 5 sekunder, 12-årige Clara Skjold holder stillingen, før hun giver slip og med kontrol over hver eneste af kroppens bevægelser indtager næste position. Det er det, der er det sværeste, fortæller hun. At holde kroppen helt i ro uden at miste koncentrationen.

Fire dage i den forgangne uge har hun efter skole sammen med sin mor kørt turen fra sit hjem i Gentofte til Hellerup Yoga for at træne smidighed og styrke og få styr på de sidste finesser inden danmarksmesterskabet i yoga-sport, som finder sted i København lørdag.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden