Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Louise Herrche Serup
Foto: Louise Herrche Serup
Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Opskrifter: Vilde retter du kan lave selv om du kommer fra et hjem uden gevær

Kristofer Josefsen er som svensker opvokset med at spise vildt. Men det tog et par gourmetrestauranter, en tur til Italien og et besøg i det klassiske danske køkken, før han endte som køkkenchef på Københavns eneste vildtrestaurant.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Tegnene er overalt i lejligheden. I gangen er knagerækken udskiftet med en birkestamme, hvor overtøjet kan hænge på de afklippede grenender. Over et whiteboard til huskenoter og indkøbslister hænger et elghoved i metal. På emhætten står et svensk flag. Køkkenskabenes håndtag er låg fra kaviardåser. Gaskomfuret på kogeøen har mange blus, og på tallerkenrækken over spisebordet er kogebøger udstillet. Der bor en svensker i lejligheden på Indre Nørrebro, og han er kok.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

    Se om du er ligesom de andre

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden