Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Tegning: Claus Nørregaard

Tegning: Claus Nørregaard

Julemåltidet er under angreb: »Hun siger det højt, onkel Jørgen hører det, han er bøfmand, han bliver vred, og der kan juleidyllen få en udfordring«

Langt de fleste spiser and eller flæskesteg juleaften. Men vores ikoniske måltid bliver udfordret af, at et stigende antal personer lever vegetarisk, holder sig fra mælkeprodukter eller dropper gluten. Og det kan skabe konflikter.

FOR ABONNENTER

Forestil dig følgende situation udspille sig juleaften, når I netop har sat jer til bords:

Det er nu, det bliver spændende...

Følg de første 100 dage efter valget for kun 299 kr.

Bliv abonnent

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce