Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Familien kan spare over 800 kg CO2-udledning om året ved, at Ömer Göksu tager cykel, bus og tog på arbejde hver anden dag. Men mens turen tager minimum en time med det offentlige, tager den kun 35 minutter i bil.

Hold da op! Det er alligevel meget, vi kan spare, selv om vi i forvejen spiser meget lidt kød

For tre uger siden fik familien Göksu-Hansen tjekket deres klimabelastning. Siden har de skruet på deres mad- og transportvaner og derved reduceret klimabelastningen yderligere. Det er dog ikke uden omkostninger.

FOR ABONNENTER

Det havde regnet om natten, så Ömer Göksu måtte tørre cyklen af, før han spændte cykelhjelmen og cyklede de knap 3 kilometer til Valby Station. Det våde vejr havde forsinket ham en smule, så han ankom et minut for sent til at nå det planlagte tog 8.35. Det næste tog var annulleret, kunne han høre i højttaleren, så derfor kom han først med toget klokken 9.01. 22 minutter senere stod han af på Roskilde Station og fangede en bus. Han ankom til sit arbejde klokken 9.55, lige tids nok til dagens første møde klokken 10.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce