Mandag: suppe, tirsdag: pasta med kødsovs, onsdag: rugbrødsmadder. Madplanerne i landets daginstituioner har i generationer set ens ud. Tekst uden billeder, information uden inspiration. Det har Instagram ændret på. - Foto: Stinne Bisballe Østergaard, Benedikte Hamann og Signe Severin

Mandag: suppe, tirsdag: pasta med kødsovs, onsdag: rugbrødsmadder. Madplanerne i landets daginstituioner har i generationer set ens ud. Tekst uden billeder, information uden inspiration. Det har Instagram ændret på. - Foto: Stinne Bisballe Østergaard, Benedikte Hamann og Signe Severin

Forbrug og liv

Stinnes og Benediktes billeder viser forældre, at deres børn kan lide andet end spaghetti og kødsovs

Lysegrøn Hulk-suppe, grøddag og stegte sild er blandt børnenes favoritter, når institutionskøkkener landet over inspirerer forældre og hinanden til at lave grøn, sund mad i børnehøjde.

Forbrug og liv
FOR ABONNENTER

Vi starter ugen med Hulk-suppe. De glade, sultne børn har tømt gryden«.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden