Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
P

    kokken Sato på Jah Izakaya laver kimchi og fortæller, hvordan man bruger chili i det japanske og koreanske køkken. Hun er selv fra ghettoen i Osaka, hvor man spiser koreansk
Foto: Jacob Ehrbahn

kokken Sato på Jah Izakaya laver kimchi og fortæller, hvordan man bruger chili i det japanske og koreanske køkken. Hun er selv fra ghettoen i Osaka, hvor man spiser koreansk

Fra en madbod på gaden i Osaka til Vesterbro: Ai Itamura er en af kokkene, der får København til at chilisvede

Chilien har rejst verden rundt, men bruges vidt forskelligt. Det ved Ai Itamura, der er kok på Jah Izakaya på Vesterbro. Hun har koreanske forældre, men er født i Japan. I Danmark forener hun de to landes forskellige brug af det brændende krydderi.

FOR ABONNENTER

Det er nu, det bliver spændende...

Følg de første 100 dage efter valget for kun 299 kr.

Bliv abonnent

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce