Grynede, gummiagtige og svære at stege pæne. Sådan lød testdommernes ord om de fiskedeller, der kom ud af supermarkedernes fars.
Foto: Jens Hartmann Schmidt

Grynede, gummiagtige og svære at stege pæne. Sådan lød testdommernes ord om de fiskedeller, der kom ud af supermarkedernes fars.

Forbrug og liv

Test af fiskefars: Remoulade kan ikke redde fæle fiskefrikadeller

Enten er de grynede eller gummiagtige. Fiskedeller lavet af supermarkedernes færdigblandede fiskefars er ikke en fornøjelse, mener Politikens testdommere. De kan til nød bruges til at køre remoulade ind.

Forbrug og liv
FOR ABONNENTER

På køkkenbordet står en skål med en stærkt orangefarvet og chunky remoulade, tydeligvis hjemmelavet. Skålen er stor. Og den er fyldt. For:

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden