Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Sild er godt, råbte fiskekonerne. Og det skal vi lære igen, mener Simon Olsen (tv.), restaurantchef på Palægade, og sommelier Rasmus Amdi, der lavet en kilotung bog om sild.
Foto: Martin Lehmann

Sild er godt, råbte fiskekonerne. Og det skal vi lære igen, mener Simon Olsen (tv.), restaurantchef på Palægade, og sommelier Rasmus Amdi, der lavet en kilotung bog om sild.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sildebibel er landet: Sild skal være sexet

På restaurant Palægade har der været 350 forskellige sild på kortet de tre år, restauranten har eksisteret. Nu er 100 af opskrifterne samlet i en bog, der udkommer i dag. En seriøs moppedreng, der ikke kun har som mission ikke bare at få folk til at spise flere sild. Nej, de vil gøre silden sexet.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

En julefrokost uden sild? Næppe. Sildefri påskefrokost. Nej nu må jeg være fri. En tur på frokostrestaurant og direkte til maden med rullepøse? Ikke rigtigt, vel?

Det er nu, det bliver spændende...

Følg de første 100 dage efter valget for kun 299 kr.

Bliv abonnent

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden