Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Jørgen viser Amelina bogen 'Tro på dit barn' fra 2010. Dengang interesserede den hende ikke, men hun har læst korrektur på den engelske udgave fra 2017, fortæller Mitzi Svenstrup (til højre).

Forældre gør status: »Man kan godt sige, at vi har eksperimenteret med vores datters liv«

Amelina har fået lov til at færdes alene, klatre højt op og tage til fester, når hun gerne ville. Forældrene tror på, at tillid, ansvar og coaching er en god opdragelsesstrategi.

FOR ABONNENTER

Artiklen her har brug for to indledninger. Den første skal afmontere Jørgen og Mitzi Svenstrups frygt for at fremstå som perfekte forældre til et perfekt barn, »for det er vi jo ikke, selv om projektet indtil videre ser ud til at lykkes«. Selvgode forældre kan blokere for ethvert budskab.

Den anden skal vise, at det ikke altid har været så let, som det måske kan se ud, at holde sig til den strategi, som parret i professionel sammenhæng benytter i coachingfirmaet EmpowerMind. I familien er der jo stærke følelser på spil. Som f.eks. angsten for, at der skal ske Amelina noget.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden