Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jan Dagø
Foto: Jan Dagø

Forskere har holdt fordelene ved at spise mere fisk op mod ulemperne, og de er ikke i tvivl. Skidt nyt for denne ørred, men godt for dem, der spiser den. (arkivfoto)

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hør nu efter, modne mænd: Skift bøffen ud med fisk og undgå 170 årlige dødsfald

DTU Fødevareinstituttet kan ved hjælp af en ny analysemetode måle fordele og ulemper ved konkrete kostændringer.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Råd om kost er der mange af, og de kan være svære at gennemskue. Skruer man op for en bestemt fødevare på grund af dens gavnlige effekt på et felt, har det måske en negativ virkning på et andet område.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden