0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

    Alt om De fyrede

Politiken har testet hypet plantekød: Det er faktisk ret vildt. Vi har en bøf, der kunne snyde os på en dag, hvor vi var uskarpe og distraherede

Det amerikanske fake-køds-fænomen Beyond Meat er kommet til Danmark. Det er ’kød’ lavet på ærteprotein, der forsøger at efterligne oksekød. Det er ikke helt dårligt - og ikke helt godt nok.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen
Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det ligner helt klart en eller anden form for bøf. Måske ikke ligefrem en oksebøf med den type køds brunsorte stegeskorpe. Det ligner nærmere en lys krebinet.

Bøffen ligger skævt placeret oven på et par skiver agurk med riller og en hårdt ristet bolle uden mayo. En blød skive ost er smeltet fra toppen og ned over siden, for vi har været frække og bestilt den vegetariske version frem for den veganske.

»Det ser da meget godt ud«, siger fotografen. Vi har ventet i 25 minutter på bestillingen og er ved at gå op i limningen af sult.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts