Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Nanna Navntoft
Foto: Nanna Navntoft

Lili, Sara, Storm og Elin sikrer at temperatur og konsistens er i orden.

Forældre: Det er vores børn, der er årsag til den største mængde madspild

Uspiste madpakker, svingende appetit, kræsenhed og spontane legeaftaler gør det svært at undgå madspild. Inddrag børnene og få hjælp af deres motivation og ideer til resteretter som på denne sommermadskole.

FOR ABONNENTER

Forklædeklædte børn med og uden kokkehuer summer rundt om køkkenøerne i lokalet på Skolen på Islands Brygge i København, som huser en af sommerens lidt over 100 madskoler arrangeret af 4H i samarbejde med Landbrug & Fødevarer og Rema 1000 for knap 2.000 børn i alderen 8-12 år. Udefra set virker det hele en smule kaotisk, men der er styr på det.

Her æltes dej, røres avokadocreme, ristes mysli, snittes mandelsnitter, doseres olie og steges naanbrød. Det er en af de sidste dage i juli, og der er ekstra travlt. I morgen skal holdets 16 børn på ekskursion med de fire unge frivillige, så ud over dagens måltider skal der forberedes morgen- og turmad til næste dag.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden