Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard

Er man klar til at ændre vaner, kan der ifølge fiskehandler Tommy Raabo Fischer være penge at spare. Slethvaren til højre koster f.eks. kun det halve af pighvaren til venstre.

Fiskehandler om kuk i kalenderen: Sig farvel til rødspætte og torsk og goddag til slethvar og kuller

Forbrugere må indstille sig på, at der kommer nye fisk i fiskehandlerens disk, og at det kan blive svært at få nogle bestemte fisk på bestemte tidspunkter.

FOR ABONNENTER

På væggen hos fiskehandleren fortæller oversigtskalendere, hvilke fisk det er sæson for måned for måned. Men ifølge fiskehandler Tommy Raabo Fischer har sæsonerne for fisk gennem en årrække ændret sig, og på det seneste så hastigt, at man ikke længere kan regne med plakaterne.

»Fisken med den mest synlige forskudte sæson er rødspætten. Før sagde man, at når skoven bliver grøn, er rødspætten skøn, men rødspætten udeblev helt frem til august, og sådan var det også sidste år«, siger Tommy Raabo Fischer, som har butikkerne Hav i København og Hellerup.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden