Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Denne artikel er en gave fra Freddy Nielsen. Som Politiken-abonnent kan du ubegrænset dele artikler med dine venner og familie.
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Det kan godt lade sig gøre at pendle i en elbil og bo i lejlighed. Hvis man er god til altid at holde et halvt øje på elmålere, aldrig kommer sent hjem søndag aften med et tomt batteri, og altid er heldig at finde ledig opladning eller er villig til at køre langt efter den. Hvis man har is i maven eller en type job, hvor det er o.k., at man møder lidt fleksibelt. Det kan det godt. Men der er ikke plads til spontanitet eller uheldige sammenfald.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politiken-journalist: Efter et halvt års pendlerliv i elbil har vi modstræbende købt en dieselbil

For et år siden kunne Politikens journalist ikke få armene ned over sin elbil og svor, at hun aldrig ville gå tilbage til benzin. Men efter et halvt år med en pendler i husstanden er elbilen nu skiftet ud med en dieselbil.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Jeg skal lige ned at flytte bilen«.

Tillykke med gaven!

Du skal blot oprette en profil, og så kan du læse videre.

Opret profil

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

Forsiden