Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Per Folkver
Foto: Per Folkver

Amerikanske forskere har fundet frem til at en specifik variation i et smagsgen kan forstærke evnen til at smage bitterhed. Dermed kan bitre grøntsager som rosenkål, grønkål og Broccoli være et sandt helvede for disse mennesker.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hader du grøntsager? Måske er du en såkaldt supertaster

Amerikanske forskere har fundet frem til, at en speciel genvariation kan få nogle mennesker til at smage visse grøntsager som en »ødelæg-din-dag følelse af bitterhed«.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Kan tanken om mors grønlangkål og rosenkålssalat give dig koldsved? Og er du træt af at blive råbt ud som den kræsne, når du piller salaten ud af din burger?

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

    Se om du er ligesom de andre

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden