0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Mads Nissen
Foto: Mads Nissen

Dér ligger den. Ved siden af afhuggede hønsehoveder, dyre kyllinger fra Bresse, en flået kanin og vagtelæg. Den forhadte foie gras, som fik dyreaktivisterne til at gå i kødet på Edouard Cazazian i sommer. Han sælger dog stadig foie gras i Ma Poule. »Mit salg af foie gras er steget med 50 procent siden demonstrationen. Folk er blevet opmærksomme på, at vi sælger det. Så tak for det«, siger han.

Edouard Cazazian sælger franske julekapuner til 1.600 kr. stykket i Torvehallerne: »Jeg skal have dem. Jeg kan ikke have en fransk butik uden at sælge dem«

Edouard Cazazian kom i modvind for at sælge foie gras i sommer. Men efter dyreaktivisternes kampagne sælger han 50 procent mere af den franske delikatesse. Hans mission er at opdrage danskerne til at spise mere af den dekadente og dyre franske mad.

FOR ABONNENTER

Yderst, i diskens bedste hjørne, ligger pakker med foie gras i forskellige størrelser. I sommer var den og han selv ellers genstand for en voldsom debat om det rigtige i at sælge den franske fedtlever, da der stod en flok vrede demonstranter fra Anima, bevæbnet med slagord og bannere med billeder af gæs foran Torvehallerne og demonstrerede mod salget af foie gras.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden