Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Folk i Kastrup har ofte set Anja Engmann med telefonen ved øret, for hun har bestaltet en rådgivningstjeneste for forældre med børn i stofmisbrug.

Anja Engmann anede ikke, hvordan hun skulle tackle sønnens stofmisbrug: Nu hjælper hun forældre i samme situation

Med afsæt i sit eget behov for hjælp til at håndtere sit barns brug af stoffer har Anja Engmann banket en rådgivning for pårørende op.

FOR ABONNENTER

Når en søn eller datter bliver stofmisbruger, skal de pårørende med ét håndtere en situation, som er fuldstændig uvant, og hvor normale spilleregler for adfærd og hensyn er sat ud af kraft. Situationen påvirker hele familien, og mange vil se sig om efter et sted at få hjælp.​​​

Den hjælp har familier de sidste tre år kunnet finde hos Anja Engmann. Hun er uddannet familieterapeut og har gennem en årrække udviklet et rådgivningstilbud og oprettet pårørendegrupper, hvor ramte familier kan dele deres erfaringer.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden