Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Teknologisk Institut
Foto: Teknologisk Institut

Projektet benytter grønalgen Chlorella vulgaris, som kan dyrkes med og uden lys. Den bruges allerede som kosttilskud og i f.eks. Japan også som proteinrigt madtilsætningsstof.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Superfood: Alger gav næring til livet for 650 mio. år siden. Nu skal klodens første fødevarekilde igen lave revolution

Nyt projekt vil tackle udfordringer med smag, duft og farve, så bæredygtige mikroalger kan bruges i mad og f.eks. afløse palmeolie.

Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Mikroalger, ja cirka som dem, du kender fra badevandet en sommerdag, skal måske være hovedingrediensen i fremtidens plantebøf. ​​

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden