0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Entusiastisk, rutinepræget, udfordret eller decideret uengageret? Hvilken type er du, når du går i køkkenet?

Når det kommer til madlavning, kan vi danskere inddeles i fire typer, viser en analyse fra Madkulturen, som vil lære os allesammen at lave grønnere mad.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Philip Ytournel/POLITIKEN
Foto: Philip Ytournel/POLITIKEN
Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

For godt en femtedel af danskerne går madlavningen som en leg, og de har har både evner og overskud til at lave god mad. Fokus er på velsmag, gode, sunde råvarer og glæden ved godt håndværk.

Fordi det hjemmelavede måltid opfattes som en sund og nem løsning, vælger entusiasterne sjældent convenience-produkter og færdigmad. De holder af røde bøffer og har råd til dem, men er nysgerrige efter nye måder at få flere grøntsager ind i madlavningen. Går op i klimaet, men vil hellere lære at bruge de dyre køkkenmaskiner til nye grønne retter end spise plantebaserede erstatningsprodukter, der skal ligne noget, det ikke er.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere