0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Andreas Merrald
Foto: Andreas Merrald

LOKALT. Hidtil har Copenhagen Winery brugt citroner til at give hvidtjørnvinen syrlighed, men iværksætterne prøver sig også frem med citronæbler for udelukkende at bruge lokale råvarer, fortæller Søren Damgaard.

Sommerens blomster og bær forvandles til nye nordiske vine

Vin behøver hverken at være lavet af røde eller hvide druer. Den danske natur byder på både bær og blomster, som kan omdannes til vin.

FOR ABONNENTER

Søren Damgaards behandskede hånd rækker langt og vrider endnu en klase af træets grene over hans hoved. Han fører klasen ned i den lærredssæk, han har stukket ned i linningen på sine jeans for at have begge hænder fri under høsten.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden