0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

To venner drog på jordomsejling for at blive kloge på lykke, men endte i et klamt, flydende fængsel påtvunget hinandens selskab

Vennerne Jes Brix Lauridsen og Lasse Storm skulle udleve den ultimative sommerdrøm i Fransk Polynesien, men så kom corona. Siden har de ligget i en ankerbugt ved Panama City, hvor kloakaffald gør vandet brunt.

FOR ABONNENTER

Vi havde haft en fantastisk dag, Panamakanalen er en åbning til noget nyt og et stort tjekmark for mange sejlere. Først bølgede panikken frem og tilbage, for vi skulle skifte gaster. Det lykkedes de gamle at finde fly hjem, og afløserne kæmpede for at kommet hertil, men det gik ikke. Alt var kaotisk og frustrerende, men da vi ramte ankerpladsen Las Brisas ud for Panama City, var vi faktisk glade for at få det åndehul, som vi troede, hele turen skulle være. Vi havde haft langt mere travlt end ventet og var bagud med at fikse ting på båden.

Få et halvt år til halv pris


Få dit daglige nyhedsoverblik, baggrund og perspektiv på de historiske øjeblikke i 2022.

Giv mig et halvt år til halv pris

Annonce

For abonnenter

Annonce