0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Bælgfrugter er andet end kidney beans og kikærter: Her er Meyers bud på nye retter med gamle nordiske bønner og ærter

I sin nye bog, ’Grønne proteiner – klimavenlig hverdagsmad’, sætter kokken Claus Meyer fokus på de proteinrige bælgfrugter, som kan erstatte en del af kødet i vores kost.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

EFTERÅRS-CÆSARSALAT med bagt knoldselleri, gule ærter og ristede nødder

En fyldig og saftig version af en cæsarsalat, hvor der dog ikke indgår så mange af de traditionelle cæsar-ingredienser. Grønkål gør det ud for romaine, umamien i dressingen dækkes ind uden ansjoser, og bælgfrugter og selleri er usædvanlige, men meget velsmagende gæster i denne variation over temaet. Spis med et stykke godt hvedebrød.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu