0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Tror du, påskefrokost er en gammel tradition? Det er den ikke

Den traditionelle danske påskemad var rugmelsgrød og kålsuppe. Først efter Anden Verdenskrig fik vi råd til at invitere på overdådigt frokostbord. Det genfortolker kokken Trine Hahnemann, og vi giver dig historien om, hvorfor sild alligevel hører til.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Martin Lehmann
Foto: Martin Lehmann
Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Forbrug og liv
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Trine Hahnemann har lavet en påskefrokostmenu til Lørdagslivs læsere. En klassisk en af slagsen, men med moderne toner. Sild, lam og æg. Stegt og syltet selleri, stenbiderrogn, kål, de allerførste nye asparges, friske urter. Ligesom det plejer at være, når familien samles om påskefrokostbordet, læner sig tilbage i stolene og sammen fejrer, nå ja, måske ikke Jesus’ genopstandelse, men forårets komme. Ligesom i de gode gamle dage.

Troede du.