Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Tilbud. Den nuværende Toyota Aygo bliver snart afløst af en ny. Derfor går den 'gamle' til nedsat pris.
Foto: Toyota

Tilbud. Den nuværende Toyota Aygo bliver snart afløst af en ny. Derfor går den 'gamle' til nedsat pris.

Biler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bilpriser falder konstant

Masser af gode tilbud på de mindste biler på markedet.

Biler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bilkøbere skal ikke stole for meget på sidste uges priser, når de er ude at sondere markedet.

I øjeblikket vælter det nemlig ind med gode tilbud på en række af markedets mindste biler, og det kan betyde, at der er skåret op til 30.000 kroner af prisen.

Der er dog typisk visse betingelser ved rabatten, som altså ikke er et beløb, man får udbetalt kontant ved kassen. I flere tilfælde skal man benytte sig af bilmærkets tilbud om finansiering, hvis man vil have det gode tilbud - eller også er rabatten knyttet til en helt bestemt model.

LÆS ARTIKEL Det gælder f.eks. hos Chevrolet, der tilbyder en slags rabat på den lille Spark, der sidste år var Danmarks mest solgte bil. Tilbuddet går på, at man får 30.000 kroner for sin brugte bil, hvis man køber en Spark 1,2 LT Chicago til 131.000 kroner. Billigste Spark koster 87.000 kroner, men den version er ikke omfattet af det nuværende tilbud.

Danmarksmester i prisfald

Den lidt større Chevrolet Aveo må efterhånden kåres som danmarksmester i prisfald. Den kom på markedet sidste efterår til 159.000 kroner, og helt fra begyndelsen sagde Chevrolet, at den pris gav en besparelse på 15.000 kroner i forhold til en normalpris, som bilen vist aldrig nåede at blive solgt til.

Efter nogle måneder røg der så 15.000 kroner af – og siden er der igen hugget 15.000 kroner af prisen, så en Chevrolet Aveo nu sælges for 129.000 kroner. Og den pris er uden bindinger af nogen art. De populære mikrobiler Toyota Aygo, Peugeot 107 og Citroën C1, kommer om nogle måneder i reviderede udgaver, og derfor er der ophørsudsalg på restlageret. Det betyder hos Toyota, at en Aygo med aircondition er nedsat 25.000 kroner, hvis købet finansieres af Toyota selv. Hvis man køber en Citroën C1, garanteres man mindst 10.000 kroner for en brugt bil, næsten uanset stand. Citroën skriver dog på sin hjemmeside, at bilen skal være på hvide plader »og kan rulle ind over kantstenen«. Der står ikke, om det skal være ved egen motorkraft. Peugeot garanterer mindst 10.000 kroner for en brugt, hvis man tager en tredørs 107 – og 15.000 kroner, hvis man vælger en 107 med fem døre. Og i øvrigt 20.000 kroner, hvis man snupper en 206+. I den lidt dyrere ende er Ford altid klar med tilbud. F.eks. 60.000 kroner skåret af prisen på en C-Max. FACEBOOKLæs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Vi holder sommerferie men...
  Vi holder sommerferie men...

  Henter…
 • Margethe Vestager taler til EU's kokurrencekommission, februar 2019. Photo by Aris Oikonomou / AFP.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?
  Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?

  Henter…

  Dagens politiske special kigger på magtfordeling og nye poster i politik, både i Bruxelles og Danmark. EU har fået nye topchefer, og herhjemme har Mette Frederiksen tildelt sin særlige rådgiver, Martin Rossen, en magtfuld position i Statsministeriet. Er det et demokratisk problem?

 • Campingpladsen på årets Roskilde Festival er åbnet og deltagerne fester mellem teltene indtil pladsen åbner onsdag.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn
  Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn

  Henter…

  Campingområdet på Roskilde Festival er et parallelsamfund - en by af luftmadrasser, øldåser og efterladte lattergaspatroner. En stærk kontrast til de unges strukturerede hverdag. Men hvordan føles friheden? Og hvordan er det lige med kærligheden, når intet er, som det plejer?

Forsiden