Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Biler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Detroits bilshow: Masser af luksus og en smule fornuft

Luksusbiler fra Mercedes, Volvo og BMW er blandt nyhederne på bilshow i Detroit. De passer godt til de lave benzinpriser i USA netop nu.

Biler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det er de store luksusbiler og sportsvogne, der fylder mest på den årlige biludstilling i Detroit. Gæsterne på messen kan se nyheder fra Volvo, BMW, Chrysler, Mercedes samt mærker, der er ukendte i Danmark, f.eks. Infiniti. Det er Nissans luksusmærke.

Mange af bilerne, der bliver vist frem i Detroit, synes at passe meget godt til de rekordlave benzinpriser i USA netop nu. Benzinprisen ligger flere steder i USA på 2,70 kroner, og den kan falde yderligere. Derfor bliver kunderne ikke skræmt væk af luksusbiler med højt benzinforbrug.

Oplagt nyhed til børnefamilien

En bilnyhed, som mange amerikanske familier formentlig vil kaste mere end bare ét blik på, kommer fra Chrysler. Detroit er byen, hvor Chrysler har hovedkvarter, og derfor benytter de naturligt nok den lokale udstilling til at vise den nye version en bil, der har opnået ikonstatus, nemlig storfamiliebilen Chrysler Voyager.

Den var en sensation i 1980’erne med sine skydedøre og den praktiske indretning, hvor man kunne flytte rundt på sæderne. I de seneste år har den fået den ikke alt for rosende betegnelse som en bil, der er beregnet til ’soccer moms’ – altså mødre, der kører deres børn til fodbold.

Nu hedder den Chrysler Pacifica. Den er stadig rummelig og praktisk, men har også fået mere dynamisk design. De tidligere modeller af Chrysler Voyager har været solgt i Danmark, men foreløbig er der ikke udsigt til, at vi får den nye Chrysler Pacifica at se.

Se de første nyheder fra Detroit i billedserien over artiklen.

Kilder: Detroit Free Press, Auto Bild samt bilmærkerne selv. Politiken har ikke været til stede på messen.

Vil du ikke gå glip af de nyeste artikler fra Allan Graubæk eller Biler, så klik på ’Følg’-knappen i toppen af denne artikel. Så dukker de automatisk op i Din Strøm, når du er logget ind på Politiken.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden