Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Pakæsel. Der er god plads til både passagerer og bagage i stationcarudgaven af den nye Fiat Tipo.
Foto: Sandro Campardo/AP

Pakæsel. Der er god plads til både passagerer og bagage i stationcarudgaven af den nye Fiat Tipo.

Biler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Fiat lover plads for pengene i nyt pakæsel

Fiats nye Tipo appellerer til dem, der vil have en ufancy bil.

Biler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Praktisk, rummelig og med et prisskilt og driftsomkostninger, der kan få bilkunderne til at vende blikket væk fra konkurrenterne. Og så en tilføjelse om, at det italienske design naturligvis også spiller en rolle. Sådan lyder Fiats egen karakteristik af den nye Tipo, som har dansk premiere sidst på året. Til endnu ukendte priser, men de skal nok blive aggressivt sat, lover Fiat.

Hatchback, stationcar og sedan står side om side på Fiats stand i Genève. De to første modeller kommer helt sikkert til Danmark, mens det endnu er uafklaret, om 4-dørs-udgaven er med i sortimentet.

LÆS ARTIKEL

Vi afprøver begge sæderækker i Tipo, hvor der er fin plads til ben og over hovedhøjde. Dog er midtersædet bag i bilen ikke nogen attraktiv siddeplads for en voksen. Indretningen og instrumenter har noget bedaget over sig, men forekommer praktisk og let at gå til. Vi er i en bilstørrelse og -stil, der kører hen i retning af Suzuki nye Baleno og Skoda Rapid.

Tipo-hatchbacken har et ret dybt bagagerum med høj kant, mens stationcaren kan kapere yderligere en solid mundfuld bagage.

Tipo-navnet er i øvrigt genbrug hos Fiat, som producerede den lille mellemklassebil Tipo fra sidst i 1980’erne til midt i 1990’erne.


Vil du ikke gå glip af de nyeste artikler fra Biler eller Helle Sindal, så klik på ’Følg’-knappen i toppen af denne artikel. Så dukker de automatisk op i Din Strøm, når du er logget ind på Politiken.

Læs mere:

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden