Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

udvalg. Der er seks forskellige motorer at vælge imellem til Audi Q2.
Foto: Martial Trezzini/AP

udvalg. Der er seks forskellige motorer at vælge imellem til Audi Q2.

Biler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Audi viser urban bil med terrængående look

Råt ydre og indre luksus forenes i Audis nye kompakte Q2.

Biler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Audis lille, kompakte suv (sport utility vehicle) hedder Q2. Bilen er kantet med plastskærme hele vejen rundt – det giver bilen et råt offroader-look på de ydre linjer, mens interiøret er mere velkendt Audi-land.

Indstigningen er høj, hvorefter man sætter sig lavt og behageligt bag rattet i et ret klassisk Audi-interiør med midterkonsollen brugervenligt vendt mod føreren. Audi varsler et omfattende menukort med valgmuligheder inden for bl.a. sikkerhedssystemer og indre og ydre ekstraudstyr og styling.

LÆS ARTIKEL

På bagsædet bemærker vi, at pladsforholdene er o.k. til to, men for trange til en tredje voksen i midten. Selv da en langbenet udstillingsgæst foran i bilen pludselig pløjer førersædet langt tilbage, er der stadig lidt luft foran Politikens udsendte knæskaller og underben.

Bagagerummet kan kapere 405 liter, og lægger man de bagerste ryglæn ned, får man et lille ’lastrum’ med næsten flad bund.

Audi Q2 kommer til Danmark i 3. kvartal.Vil du ikke gå glip af de nyeste artikler fra Biler eller Helle Sindal, så klik på ’Følg’-knappen i toppen af denne artikel. Så dukker de automatisk op i Din Strøm, når du er logget ind på Politiken.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden