Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

GUL bil! Renault lancerer en ny honninggul nuance sammen med den totalt fornyede Scenic. Foto: Cyril Zingaro/AP

GUL bil! Renault lancerer en ny honninggul nuance sammen med den totalt fornyede Scenic. Foto: Cyril Zingaro/AP

Biler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Biludstilling i Geneve: Familie-Renault skal både være praktisk og lækker

Renault sender Scenic i en ny retning på enorme dæk.

Biler
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Gul bil’ er en leg, som mange bilkørende børnefamilier kender. Den, som først får øje på en gul bil i trafikken, råber ’gul bil!’ og tildeler de andre mere eller mindre lammende slag.

Der er risiko for flere ’gul bil’-alarmer, når den nye Renault Scenic kommer til Danmark omkring nytår, blandt andet i en ny honninggul farve.

Alt er nyskabt i den kommende generation af Renaults familievenlige mpv (multi purpose vehicle). Mere lækker, mindre bus, har været et af målene for designerne bag køretøjet.

Syner kompakt, men er faktisk vokset

Den nye Scenic syner mere kompakt end forgængeren, men er faktisk vokset en smule på alle ledder, inklusive i bagagerummet.

Det var Renault, som ’opfandt’ mpv’en for 20 år siden. Siden er konkurrenterne kommet kørende fra alle sider – først i praktiske kasseformater og siden i det mere rå suv-look (sport utility vehicle), som den nye Scenic til dels også er inspireret af.

LÆS ARTIKEL

En bil til forældre, som stadig er forelskede, lyder karakteristikken fra Renault: praktisk, jovist, men nu også et vist mål af passion. Smalle dæk på 20-tommer-fælge er standard på Scenic. Det ser flot ud, men begrænser valgmulighederne, når man vil købe nye dæk.

Fikse opbevaringsløsninger er stadig en del af Scenics dna, heriblandt en boks mellem forsæderne, der kan rykkes frem og tilbage, og en skuffe foran det midterste bagsæde med indbygget oplader til medbragt elektronik.

På biludstillingen i Genève viser Renault den nye Scenic med fem sæder. Den kommer også i en længere udgave med mulighed for syv sæder. Kort og lang model landet samtidig i Danmark.

Priserne er endnu ukendte, men vil logisk ligge mellem priserne for Renault Megane og Renault Kadjar.


Vil du ikke gå glip af de nyeste artikler fra Biler eller Helle Sindal, så klik på ’Følg’-knappen i toppen af denne artikel. Så dukker de automatisk op i Din Strøm, når du er logget ind på Politiken.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden