0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:

Bi 1: Korn-valmue Papaver rhoeas understreger med sine silkeagtige kronblade et poetisk, lidt vildt og uformelt grøftekantsudtryk. I en buket vil kronbladene hurtigt drysse af, men de støvgrønne frøkapsler er flotte i sig selv. Kornvalmue bliver 40 - 60 cm høj. Så frøene direkte på voksestedet, og hold jorden fugtig. Klip de afblomstrede frøstande af, så snart de har tabt kronbladene. Så vil den blive ved med at blomstre i mange måneder. Lad de sidste frøstande modne på stilken, så vil planten så sig selv og komme igen året efter. Her er det sorten Mother of Pearl med hvide og blegrosa blomster fra Nelson Garden.

Så er det sidste chance, hvis du skal hjælpe bier og sommerfugle lidt på vej i år

En overflod af forskellige farvestrålende blomster snart – for små penge og nok til, at du kan plukke løs til buketter hele sommeren. Det kan du få, hvis du satser på de frøsåede sommerblomster.

FOR ABONNENTER

Med en enkelt håndfuld frø kan du i løbet af få måneder skabe en have fuld af flotte og farverige blomster, og det gør de etårige særligt relevante i den nye have, hvor der måske mangler lidt blikfang og oplevelser.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Mere fra os

Annonce