0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Katrine Hørup Noer
Foto: Katrine Hørup Noer

4. Asymmetrisk som i naturen: Udgangspunktet for buketten i den grønne stue er de lange ranker af flerårig fladbælg (også kendt som staudelathyrus), hvis asymmetriske form understreger et naturligt og lidt uregerligt udtryk. Edderkoppeplante og ærteblomst i mættede bærfarver giver fylde og kulør, og den lilla kæmpeverbena giver med sine lange strittende stilke en fin og uformel lethed.

7 gode tips: Sådan binder du overdådige buketter, som Karen Blixen gjorde det

Er du vild med overdådige blomsterbuketter, og gerne nogle, som du selv har bundet? Så er der masser af inspiration at hente i Karen Blixens stuer på Rungstedlund. Her giver museets blomsterbinder, Helen Olsen, sine bedste bukettips og viser fem buketter med hver sit udtryk.

FOR ABONNENTER

Selv elskede Blixen rollen som værtinde, og når der var gæstebud på Rungstedlund i Nordsjælland, fyldte hun huset med de mest fantastiske blomsterarrangementer. Hver buket var et kunstværk i sig selv og skabt ud fra, hvad hun kunne finde i Rungstedlunds store skærehave og i den omkringliggende natur.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til vores digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

KAMPAGNETILBUD - SPAR 50 %
Få avisen fredag-søndag for kun 244 kr./md. i 6 måneder

Annonce