Læser Mogens Kløvedal bruger balloner til at skræmme katte væk fra fuglenes foderbræt.
Foto: JENS DRESLING

Læser Mogens Kløvedal bruger balloner til at skræmme katte væk fra fuglenes foderbræt.

Søren Ryge

Ryge: Skræm kattene væk med balloner

Søren Ryge modtager her et godt tip fra en læser

Søren Ryge

Tip fra læser Mogens Kløvedal Det er hyggeligt at fodre fugle. Men trist, at man lokker dem i en fælde, når der også er katte.

Jeg prøvede at udtænke indviklede måder at skræmme kattene på. Men en dag fik jeg besøg af min veninde Karen, som havde en enkel og morsom løsning.

Jeg købte en pose balloner, fyldte tre med vand og hængte dem op under foderet.

Da omkring ti balloner var blevet revet i stykker, holdt det op. Katte kan ikke lade være med at have kløerne fremme, når de hopper efter en lille fugl. Det holder en vandballon ikke til.

LÆS KLUMME:

Det ser lidt spøjst ud med kulørte balloner i en have. Nogle engang våde katte kikker den anden vej, når de passerer fuglefoderet og et par temmelig slatne balloner.

Selv Kattens Værn kan da ikke have noget imod denne kattefælde.

Svar

Hyggeligt med et brev om fugle og katte her uden for sæsonen, selv om jeg godt ved, at mange fodrer fuglene i haven hele året. Jeg viderebringer det med glæde, fordi det jo bare er en strålende ide, oven i købet med islæt af humor.

LÆS ARTIKEL:

Jeg vil i hvert fald gerne se det, når en kat intetanende springer op og får en styrtsø over sig. Har naturligvis tænkt mig at afprøve det, når tiden kommer.

Søren Ryge Petersen

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce