Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Ukuelig. I årtier er birketræet, der står i Sillebro Ådal i Frederikssund, vokset videre trods gammel skade. Privatfoto

Søren Ryge
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ryge deler læsernes mobilfotos

Et birketræ, der vokser trods årtiers gammel skade og fire fine tårnfalkeunger er blevet fanget på læsernes mobiltelefoner.

Søren Ryge
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Vi får billeder fra læserne som aldrig før. For bare 5 år siden var de af så dårlig kvalitet, at vi sjældent kunne bruge dem, men nu har udviklingen af mobiltelefonernes kameraer gjort, at alle kan tage gode billeder.

Hermed et par stykker. Bare noget godt eller sjovt, man har set, og som man gerne vil dele med andre. Tak.

LÆS OGSÅ

Mikkel Bierberg-Petterson:

Ikke et ord her om ukrudt, sprøjtemidler, hakkejern osv., men kun et billede af et birketræ, som engang for længe siden er knækket eller lignende, men som bare vokser videre.

Jeg er kommet forbi det træ i cirka 30 år og hver gang syntes, det var sjovt.

Lis Pinholt, Roskilde:

Jeg synes, at disse 4 unger (billedet ovenfor) er værd at dele med andre. Ikke mindst, fordi det er sjældent at få lov at se dem samlet.

Vi satte en rovfuglekasse op for 6 år siden, fordi der ofte var tårnfalke i området. De flyttede ind med det samme og har ynglet i kassen lige siden på nær en sæson.

LÆS OGSÅ

I år har det været et særlig godt år for tårnfalkene – ikke mindre end 4 unger er det lykkedes dem at opfostre. De er ikke nemme at få lov til at fotografere, for de er sky, og man blive hurtigt spottet. Jeg havde heldet med mig (og en hel del øvelse og list) og fik dette skud, lige da ungen til højre får øje på mig.

Øjeblikket efter forsvandt den ind i kassen.

Vil du ikke gå glip af de nyeste artikler fra Søren Ryge Petersen, så klik på ’Følg’-knappen i toppen af denne artikel. Så dukker de automatisk op i Din Strøm, når du er logget ind på Politiken.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden