Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
PR
Foto: PR

Bliv inspireret. I sidste weekend fandt årets første Formlandmesse sted, hvor designere og importører viste deres bud på hjemmets indretning anno 2011.

Guides
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ind med retro og pangfarver i hjemmet

Sort, gråt og hvidt er yt, mens retrostil og et pift neonfarver vil rykke ind i hjemmene.

Guides
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Den minimalistiske skandinaviskinspirerede indretning i sorte, grå og hvide nuancer er på retræte, hvis man skal følge designerne på sidste weekends Formlandmesse i Herning. Hvis indretningsstilen skal opdateres, kan man følge et par andre tendenser.

Farveskemaet skal enten gå retrovejen og koncentrere sig om pasteller eller afdæmpede udgaver på grænsen til det støvede af farver som rød, orange og blå. En anden tendens er neonfarver, der dog ikke skal dominere indretningen, men benyttes som pift rundt omkring i hjemmet. Eksempelvis som kontrast til nogle af de tidligere sæsoners sorte, grå og hvide indretningselementer.

Grove tekstiler og innovative materialer
Tekstiler må gerne være i den grove ende som groft strik og sækkelærred, mens der er større variation, når det kommer til selve printet. Her dominerer de forrige sæsoners småblomstrede side om side med store fotoinspirerede prints, hvor især naturen og bylivet har stået model.

Hvor træ længe har været et fast materialevalg, synes især nye materialer med akryl som frontløber at være blandt designernes foretrukne til både smykker, interiør og brugskunst. Generelt har designerne forsøgt sig med et bredt spektrum af materialer, der spiller en lige så stor rolle i designet som selve produktets funktion.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden