Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
 THOMAS BORBERG
Foto: THOMAS BORBERG
Hjemmet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Sneen stopper indbrudstyvene

Indbrudstyve gider ikke mose rundt i knæhøj sne. Så de bliver hjemme.

Hjemmet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det kan godt være, at sneen giver store problemer på veje og skinner. Men det kraftige snefald er i hvert fald godt for én ting:

Den stopper indbrudstyvene, der næppe gider at mosle gennem en snedækket have med et tungt fjernsyn på nakken og bagefter skøjte ned ad vejen. Det gider mange indbrudstyve ikke, lyder det fra forsikringsselskabet Alm. Brand.

Magelige tyve
»Tyvene vil hellere varme sig ved pejsen i stedet for at pløje sig gennem sne til knæene belæsset med 32 tommer B&O i den ene hånd og Ægget i den anden. Sådan er der i hvert fald mange af dem, der tænker«, fortæller Brian Wahl Olsen, der er skadedirektør i Alm. Brand.

LÆS ARTIKEL

Vurderingen fra Alm. Brand bliver bakket op af indbrudstal fra de første tre måneder i 2010 viser, at de store snemængder i januar, februar og marts gav et fald i indbrud i private hjem på 20 procent i forhold til samme periode sidste år.

»Efter flere års kraftige stigninger på indbrudskurven var der pludselig et fald, og i Alm. Brand er vi ikke i tvivl om, at sneen var kraftigt medvirkende til det fald. Nu ligger der mindst ligeså meget sne, så det vil også få indflydelse på tyvenes indbrudsiver i julen«, siger Brian Wahl Olsen.

Gode råd
Et fald i indbrud er dog ikke ensbetydende med, at hver eneste indbrudstyv i landet sidder hjemme og spiser pebernødder, så Alm. Brand opfordrer alle til at gardere sig ekstra mod de langfingrede, uønskede gæster.

LÆS ARTIKEL

Du kan læse de gode råd i boksen til højre.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden