Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Koriander, Coriandrum sativum, bruges meget i asiatisk mad, men kan også spises som grønt drys i mange andre sammenhænge (f.eks. i tzatziki sammen med persille). Billeder er fra bogen 'Krydderurter' af Annemette Olesen.

Hjemmet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dyrk dine egne krydderurter

Krydderurter er nemme at dyrke. Anemette Olesen har arbejdet med dem hele sit liv og giver her gode råd.

Hjemmet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Beroligende eller opkvikkende. Forebyggende eller helbredende. De fleste krydderurter er så nemme at dyrke, at man ikke engang behøver at have grønne fingre for at få dem til at gro.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden