Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Per Folkver
Foto: Per Folkver

Artsrig. Karin Gutfelt og Torben Overgaard faldt bl.a. for de gamle frugttræer i haven, da de købte hus i 1995. Siden er mange andre planter og dyr kommet til i haven, hvor økologi og hele livscyklusser er i højsædet.

Hjemmet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Havefestival: Kom på besøg i 300 private haver

Blomster og bier trives sammen med talrige andre planter og nyttedyr i Karin Gutfelt og Torben Overgaards økologiske villahave i Værløse. Haven er et af de mere end 300 steder, man kan besøge under Haveselskabets Havefestival.

Hjemmet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Kom og se vores sværm«, opfordrer Karin Gutfelt og Torben Overgaard straks, da vi ankommer til deres frodige og farvemættede have i et villakvarter i Værløse nær Hareskoven nord for København.

Parret er engagerede hobbybiavlere, og denne formiddag har 8.000-10.000 bier valgt at forlade deres hidtidige familie og danne deres egen, inden de bliver for mange i bistadet.

Udbryderbierne samler sig om deres nye dronning i en stor, summende kegle på et udgået pæretræ bevokset med vildvin. Omkring det gamle træ bugter sig et slangeformet timianbed, hvor Karin Gutfeldt og sønnen Jakob har plantet 10 forskellige sorter af den duftende krydderurt.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden