Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Hjemmet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Boligstyling speeder hussalget markant op

Et dødsbo blev solgt til prisen på fire dage, da huset blev peppet op af en stylist.

Hjemmet
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ud med de gamle gardiner og klunkemøblerne - og ind med en håndfuld lejede designer-møbler, blomsterkrukker og malerier.

Så kan du skære tre fjerdedele af den tid, det ellers vil tage dig at sælge dit hus eller din ejerlejlighed, skriver Søndagsavisen.

Boligstyling er en effektiv måde at komme hurtigt af med sin bolig. Konceptet har været brugt i USA i årtier - og med stor succes. Ifølge en undersøgelse fra det amerikanske ’Real Estate Staging Association, bliver boliger, der har været udsat for en rask gang bolig-styling, solgt fire gange så hurtigt som andre boliger.

Og vupti - så blev huset solgt
I undersøgelsen har man taget 87 huse, der efter 277 dage i gennemsnit stadig ikke var solgt. Efter en styling gik der i gennemsnit 63 dage, så havde de fundet en ny ejer. Derefter tog man 284 boliger, der endnu ikke havde været udbudt til salg, under behandling. De blev i gennemsnit solgt på 40 dage.

LÆS ARTIKEL

Nu er boligstyling også ved at vinde fodfæste på det danske boligmarked.

Det kan Jesper Struckmann, ejendomsmægler og indehaver af BoligOne i Frederikssund tale med om.

Solgt på fire dage
»Jeg havde et dødsbo, et almindeligt parcelhus i et villakvarter, som sælger fik stylet i bedste Bo Bedre-stil. Det blev solgt på fire dage mellem jul og nytår. Der var tre interesserede ude at se, og de to ville købe. Så det gik til prisen. Det var en meget stor succesoplevelse og bestemt ikke sidste gang,« siger Jesper Struckmann.

LÆS ARTIKEL

Ifølge Karina Elm, der driver firmaet In-Boligstyling, er det noget, alle kan benytte sig af.

»Det er bestemt ikke kun for velhavere. Jeg har mange sælgere af dødsboer og andelslejligheder som kunder,« siger Karina Elm.

Koster fra 7.000 kroner
Hvor det gode råd tidligere var at male boligen lys, er bolig-styling i dag langt mere omfattede. Således har Karina Elm et kæmpe lager af designer-møbler, som hun rykker ud med.

»Køberne kommer jo ikke for at se, hvordan du bor. De kommer for at danne sig et indtryk af, hvordan de selv kan få det. Det er selve grundideen. Folks personlige ting forstyrrer bare. Køberen er jo ikke på besøg,« siger Karina Elm.

En styling med komplet indretning af f.eks. en tre-værelses lejlighed starter ved omkring 7.000 kroner eksklusiv eventuelt malerarbejde.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Vi holder sommerferie men...
  Vi holder sommerferie men...

  Henter…
 • Margethe Vestager taler til EU's kokurrencekommission, februar 2019. Photo by Aris Oikonomou / AFP.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?
  Hør podcast: Statsministerens rådgiver på ny magtfuld post - et demokratisk problem?

  Henter…

  Dagens politiske special kigger på magtfordeling og nye poster i politik, både i Bruxelles og Danmark. EU har fået nye topchefer, og herhjemme har Mette Frederiksen tildelt sin særlige rådgiver, Martin Rossen, en magtfuld position i Statsministeriet. Er det et demokratisk problem?

 • Campingpladsen på årets Roskilde Festival er åbnet og deltagerne fester mellem teltene indtil pladsen åbner onsdag.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn
  Hør podcast: Roskilde: Det sidste frirum for præstationskulturens børn

  Henter…

  Campingområdet på Roskilde Festival er et parallelsamfund - en by af luftmadrasser, øldåser og efterladte lattergaspatroner. En stærk kontrast til de unges strukturerede hverdag. Men hvordan føles friheden? Og hvordan er det lige med kærligheden, når intet er, som det plejer?

Forsiden