0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Dyreste fjerkræsaks taber til kyllingen

Markedet for fjerkræsakse er domineret af skrammel, viser test.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
JACOB EHRBAHN
Foto: JACOB EHRBAHN

Har man ikke en ordentlig fjerkræsaks, kan en god kniv bruges, når kyllingen skal parteres. Ud af syv sakse er der kun to, der klarer jobbet rimeligt i dette tjek.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Men faktisk volder opgaven problemer for fem ud af de syv sakse, viser en test som tjek.dk/Lørdagsliv har fået foretaget.

”I det hele taget er det lettere at klippe i en stegt kylling end i en rå”, siger Lone Lysdal, mejerist og levnedsmiddeltekniker ved Karolines Køkken hos Arla i Århus, som har testet fjerkræsaksene.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere